top of page

Kontakt

Fotostudio på Eidsvoll Verk. 

Takk for meldingen!

Epost: fotografanneharkestad@yahoo.no

Telefon:  92092648

Adresse: Sagveien 2, 2074 Eidsvoll Verk

ps: Jeg svarer på alle henvendelser, så hvis svar uteblir er det lurt å sjekke søppelposten da det hender mine svar havner der

Fotograf Akershus

Om meg

Fotograf Anne Harkestad Fotograf Akershud

Foto: Stine Østhagen

Hei, Jeg heter Anne og er en utflyttet bergenser som bruker alt for mye tid på å lengte etter havet og se på solnedganger.

 

Jeg elsker kaffe, planter, farger og kan føle ekte lykke når lyset er helt perfekt og jeg får løpe rundt med kamera foran fine mennesker.

Jeg er så heldig å få holde til i historiske omgivelser i et nydelig hus i samme gate som Eidsvollbygningen.

Her har jeg mitt lille fotostudio og kontor og nydelige fotolokasjoner rett utenfor døren.

Jeg har delt utdannelsen min 50/50 mellom kunstfoto (Oslo Fotokunstskole) og fagfoto (Norsk Fotofagskole), og elsker både det tekniske og det litt mer uforutsigbare med fotografi.

Noe av dere som tiltaler meg med fotografi er at alt kan skje. Kombinasjonen av lys, bakgrunn, mennesker og situasjoner gjør at det alltid vil kunne oppstå overraskelser som lar seg fange og som gjør bildene til så mye mer enn man kan planlegge på forhånd.

I studio har man mer kontroll og jeg kan ta imot for eksempel nyfødte og familier hele året.

 

Jeg elsker å ta bilder og for meg er det så mye mer enn en jobb.

Jeg lever for å skape fine og ekte bilder og bruker timesvis på å lese om hvordan jeg kan få frem det jeg ønsker i bildene mine.

Det å møte så mange forskjellige mennesker, finne ting man har til felles og ha samtaler mens man tar bilder er helt fantastisk. For meg er den kontakten mellom meg og dere det som er viktigst. Kamera er bare der for å formidle.

Det er også utrolig viktig for meg at både bildene og bedriften min er 100% genuin og personlig.
Jeg vil kunne stå inne for alt jeg gjør og alt jeg sier til kunder og jeg kan med stolthet si at jeg har både har bygget opp og jobber på en måte jeg føler er helt meg.

Jeg gleder meg veldig til å bli bedre kjent med dere!

bottom of page